פסטה טרייה וקישואים עם ריקוטה סלטה
פסטן טרי וקישואים עם ריקוטה סלטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 396 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. אם יש לכם שמן זית כתית מעולה, פטוצ'יני, קישואים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. מתכונים דומים: המבורגרים עם ריקוטה סלטן וקישואים כבושים, פסטה בסגנון סיציליאני עם חצילים, עגבניות וריקוטה סלטה (Pastan Alla נורמה), ו קישואים, עגבניות שרי, ופסטה ריקוטה טרייה.
הוראות
להביא סיר גדול של מים מומלחים להרתיח על חום גבוה.
בינתיים, לחתוך קישואים לרצועות דקות עם מקלף ירקות; להפריש.
שלב נענע ו 5 המרכיבים הבאים בקערה קטנה; להפריש.
לבשל פסטה במים רותחים על פי הוראות החבילה, הוספת קישואים במהלך הרגע האחרון של זמן הבישול.
מסננים ומעבירים לקערת הגשה גדולה.
מערבבים בתערובת מנטה, זורק לשלב.