פסטה כבש מתוק
פסטה כבש מתוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 736 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מים, שום חדור שמן זית, פסטה pappardelle, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-5 דקות. נסו צלעות כבש מטוגנות עם Trahana Pastan ו Ricotta Salata, כבש מטוגן / שוק כבש, ו רגל טלה מטוגנת (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים את הטלה עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מחממים את השמן בסיר כבד גדול מעל חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות, אם יש צורך, כדי לא צפוף על המחבת, לצרוב את השוקיים מכל הצדדים עד חום עמוק, על 7 דקות.
הסר את השוקיים לצלחת ולהוסיף את היציאה. להביא לרתיחה, גירוד כל ביטים חומים מתחתית המחבת ולהפחית על ידי 1/
מוסיף את התבלינים mulling, עטוף בכותנה או בשקית תה מוסלין. להחזיר את השוקיים לסיר, הוספת מים במידת הצורך, כדי לכסות את הבשר. מכסים ומבשלים עד הבשר רך, על 2 1/2 שעות.
הסר את השוקיים ללוח חיתוך ולתת לנוח. השליכו את התבלינים. מבשלים את צלימת הנוזל עד מופחת מעובה, על 20 דקות.
בינתיים, לבשל את הפסטה אל דנטה על פי הוראות החבילה בסיר גדול של מים רותחים מומלחים, על 4 דקות. משוך את הבשר מהעצמות, לחתוך אותו ולהוסיף אותו לרוטב.
מסננים את הפסטה, ומוסיפים אותה לבשר ולרוטב. לזרוק ולהגיש באופן מיידי. תהנו!