פסטה מחיטה מלאה עם אגסים, אגוזי מלך וגבינת גורגונזולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה מחיטה מלאה עם אגסים, אגוזי מלך וגורגונזולה גבינה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 665 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. 57 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו אגוזי מלך, שמנת, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אגסי bosc אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז עם לבנדר ואגסים מגורדים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Cheesy Gorgonzola Zucchini Pasta עם אגוזי מלך קלויים ואפו אגסים Anjou, פסטה מחיטה מלאה עם ארוגולה, גורגונזולה ואגוזי מלך, ו סלט אנדיב עם אגוזי מלך, אגסים, וגורגונזולה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים מים מלוחים לרתיחה בסיר גדול.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים על פי הוראות החבילה.בינתיים, בקערה בינונית, לשלב את האגס ומיץ לימון, ולזרוק למעייל את האגס באופן שווה כדי למנוע מהם להפוך brown.In מחבת sauté מעל חום בינוני גבוה, להמיס 2 כפות של החמאה.
מוסיף את האגסים וסוכר caramelize. שים אגסים בצד על צלחת.
מוסיפים את החמאה ואת הבצל הנותרים לטגן עד רך.
מוסיפים את השמנת ומפחיתים את החום לנמוך ומבשלים בערך 1 דקה.
הוסף 1/2 כוס הגבינה ולהקציף עד חלקה, על 1 דקה יותר.
הסר מן החום ואת העונה עם מלח ופלפל.dd האגסים, אגוזי מלך, ארוגולה ובזיליקום ומערבבים.
מסננים את הפסטה במסננת, מוסיפים לרוטב וזורקים היטב.
מוסיפים את הגבינה הנותרים ומגישים מיד.