פסטה מקסיקנית עם שעועית שחורה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה מקסיקנית עם שעועית שחורה. מנה אחת מכילה עד 43 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 1092 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמנת, שמן צמחי, שן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מתכונים דומים: פסטאן מקסיקני ושעועית שחורה (צמחוני), שעועית שחורה מקסיקנית, ו שעועית שחורה מקסיקנית.
הוראות
בקומקום 6 ליטר להביא 5 ליטרים מים מומלחים לרתיחה עבור פסטה. לבשל פסטה עד מכרז, על 12 דקות.
בעוד פסטה מתבשלת, בסיר כבד 2-3 ליטר לבשל בצל ושום בשמן על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך.
מוסיפים שעועית, רוטב אנצ ' ילדה, ו jalapeño ומבשלים בעדינות, ערבוב מדי פעם, עד מעובה, על
הסר מחבת מחום ומערבבים שמנת חמוצה ומלח כדי לטעום לרוטב.
במסננת לנקז פסטה היטב לזרוק קערה גדולה עם רוטב.
מגישים פסטה מפוזרת עם גבינה וצדפות.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפסגה חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר]()
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג ייחודי עמק וילאמט subappellations תחת פקק אחד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות, אניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק ומלא חיים,עם שפע של הערות אוכמניות בר.פיוזינג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, ואת הטבע כהה הפרי של כרם שיאה, יין זה מאפיין את הרוח של העמק. עם טאנינים מוצקים מעט בהירות בסיסית,הוא מלא, מאוזן, וראוי לומר פינו נואר. בציר 2018 המדהים חוגג איזון, מרקם, וצבע אינטנסיבי, ואת היין הזה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.