פסטה נקניק ופפיון פלורנטין
אם יש לך בערך 30 דקות לבלות במטבח, פסטה נקניק ופפיון פלורנטין עשויה להיות מתכון מדהים ללא חלב לנסות. מנה אחת מכילה 645 קלוריות , 22 גרם חלבון ו -40 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 26% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 6. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. אם יש לכם רוטב אלפרדו, פלפל, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 70% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: ביצים פלורנטין , עוגיות פלורנטין בתוספת פיסטוקים וצימוקים , ופלורנטין צלוי חזיר עם רוטב רימונים .
הוראות
מחממים את הפטם של התנור ומניחים את מתלה התנור במרחק של כ-6 אינץ' ממקור החום.
מניחים את חוליות הנקניקיות על תבנית ברילרים, וצולים בתנור שחומם מראש עד שהנקניקיה פריכה מבחוץ וכבר לא ורודה מבפנים, כ-8 דקות. הופכים את הנקניק פעם אחת כשהיא מתבשלת.
מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים קלות.
מוסיפים את הפסטה עם הפרפר ומבשלים עד לדרגת אל-דנטה, 8 עד 10 דקות.
מסננים ומחזירים לסיר יחד עם התרד; לשמור על חום על אש בינונית-נמוכה.
מחממים את שמן הזית בסיר נפרד על אש בינונית, ומערבבים פנימה את השום ומבשלים עד שהשום מתרכך והארומה מתרככת, כ-3 דקות.
מוסיפים את רוטב האלפרדו והפלפל השחור, ואז מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה.
חותכים את הנקניק המבושל לחתיכות בגודל ביס, ומוסיפים לרוטב אלפרדו המבעבע יחד עם הפסטה והתרד. מערבבים עד שהפסטה חמה ומצופה היטב ברוטב.