פסטה עגבניות Garlicky
פסטה עגבניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 1201 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם שמן זית, גבינה, עגבניותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה נהדר. סרטן Garlicky עם פסטה, פסטה צלובה Garlicky, ו פסטה עם ירקות ירוקים דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
יוצקים קטלים מבושלים של מים למחבת בינונית, מלח את המים ולהביא אותו בחזרה לרתיחה מעל חום גבוה. להטות את תפוחי האדמה לתוך המים ומרתיחים במשך 5 דקות. להטות את הפסטה לתוך אותם מים, לתת לו מערבבים ולהמשיך להרתיח הכל במשך כ 10 דקות או עד הפסטה ותפוחי האדמה מרגישים רכים כאשר נדחף עם מזלג.
בזמן שהפסטה מתבשלת, קוצצים את העגבניות לחתיכות קטנות, ואז קוצצים אותן קצת יותר, כפי שהייתם עושים לסלסה. לגרד את העגבניות ואת המיץ שלהם מהלוח לקערה. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל ומערבבים בשמן זית, שום וצ ' ילי מרוסק עד שהכל מתמזג.
כאשר הפסטה ותפוחי האדמה מבושלים, לזרוק אותם בקערה עם רוטב עגבניות עד מצופה באופן שווה. מחלקים את הפסטה בין שתי קערות ומגישים עם קומץ של גבינה מגוררת.