קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות100
מגזין

פסטה עגבניות Garlicky

פסטה עגבניות Garlicky
פסטה עגבניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 1201 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם שמן זית, גבינה, עגבניותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה נהדר. סרטן Garlicky עם פסטה, פסטה צלובה Garlicky, ו פסטה עם ירקות ירוקים דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
יוצקים קטלים מבושלים של מים למחבת בינונית, מלח את המים ולהביא אותו בחזרה לרתיחה מעל חום גבוה. להטות את תפוחי האדמה לתוך המים ומרתיחים במשך 5 דקות. להטות את הפסטה לתוך אותם מים, לתת לו מערבבים ולהמשיך להרתיח הכל במשך כ 10 דקות או עד הפסטה ותפוחי האדמה מרגישים רכים כאשר נדחף עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
בזמן שהפסטה מתבשלת, קוצצים את העגבניות לחתיכות קטנות, ואז קוצצים אותן קצת יותר, כפי שהייתם עושים לסלסה. לגרד את העגבניות ואת המיץ שלהם מהלוח לקערה. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל ומערבבים בשמן זית, שום וצ ' ילי מרוסק עד שהכל מתמזג.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
כאשר הפסטה ותפוחי האדמה מבושלים, לזרוק אותם בקערה עם רוטב עגבניות עד מצופה באופן שווה. מחלקים את הפסטה בין שתי קערות ומגישים עם קומץ של גבינה מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך