פסטה עגבניות טריות
אם יש לך בערך 45 דקות לבלות במטבח, פסטה עגבניות טריות עשויה להיות מתכון מדהים ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וטבעוני לנסות. מתכון זה מכיל 2 מנות עם 379 קלוריות , 12 גרם חלבון ו -9 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 19% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מלח, שמן זית, עגבניות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב בתור אכילה זולה למדי. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 81% , המנה הזו מעולה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פסטה עגבניות טריות , פסטה עם רוטב עגבניות טריות ופסטת מוצרלן ועגבניות טריות .
הוראות
מניחים עגבניות במים רותחים למשך דקה; לנקז. כשהוא מתקרר מספיק כדי להתמודד, הסר את הקליפות והשליך. זרעים וקוצצים עגבניות; לְהַפְרִישׁ.
מבשלים פסטה לפי הוראות האריזה. בינתיים, במחבת מטגנים את הפלפל הירוק, הבצל והשום בשמן במשך 2-3 דקות או עד לריכוך. מערבבים פנימה את העגבניות, מלח ופלפל; להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 10 דקות.
מערבבים בזיליקום ואורגנו.
מסננים פסטה; לזרוק עם תערובת עגבניות.