פסטה עגבניות מיובשות Asiago
פסטה עגבניות מיובשות Asiago עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 423 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-309 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך עגבניות מיובשות בגריל, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. , שהוא מוצק. נסו פסטה ארטישוק ושמש עגבניות מיובשות, יום ראשון מיובש עגבניות פסטו פסטה עם Zoodles, ו פסטו עגבניות מיובשים טבעוני קל (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול מעל חום בינוני, לבשל 2 כוסות שמנת עד רק מבעבע. צפה בזהירות, כדי להבטיח שזה לא להרתיח מעל. מערבבים בbouillon וגבינת Asiago. מערבבים עם מקצף עד מומס.
מוסיפים תערובת קורנפלור, ומבשלים עד הרוטב מעובה, ערבוב כל הזמן.
מערבבים את העגבניות המיובשות. מניחים בצד, או מכסים ומקררים לשימוש מאוחר יותר.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
ניקוז, להתפורר ולהניח בצד.
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מטגנים בצל אדום עד רך שקוף. מערבבים שום ובייקון מבושל, ומבשלים 2 דקות. מערבבים בצל ירוק, עוף 1 כוס שמנת. לבשל, ערבוב, עד קרם מחומם דרך.
מוסיפים רוטב שמנת Asiago, וחום דרך. לזרוק עם פסטה מבושלת עד מצופה שווה, ומפזרים פטרוזיליה קצוצה.