לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים דרומיים, אז נסו את מאלט חצות של נילי. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 628 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם דובדבנים בסירופ, סירופ שוקולד, גלידת שוקולד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 דקות. עם כפית ציון 33%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: פודינג מאלט שוקולד פופס: שלמות מאלט קפוא, פאדי, עוגת מאלט משיש עם ציפוי מאלט חמאת בוטנים, ו מאלט-בירה-תרנגול הודו עם זיגוג מאלט.
הוראות
1
בכד או קערה גדולים מערבבים יחד את הגלידה, הליקר בטעם הקפה, ליקר אגוזי הלוז, החלב, סירופ השוקולד ואבקת המלט עד לקבלת קרם ומשולב היטב.
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מקסימין גרונהאוס אבצברג ריזלינג קבינט. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 42 דולר.
מקסימין גרונהאוס אבצברג ריזלינג קבינט
סגנון קבינט העדין מהכרם הטוב ביותר באחוזה. תמיד מרשים עם פרי נפץ, מורכבות שכבתית ומבנה מינרלים בסדר.