פסטה עוף בשמל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשמל עוף פסטן. מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 529 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמיר עשב, פסטה פנה, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. . מתכונים דומים: מרק עוף ופסטה ברוטב בשמל, פסטה תרד ועוף בשמל, ו להקיא עוף {עוף ואורז עם בשמל}.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קל לרתיחה, לבשל את פסטה פנה 10 עד 12 דקות, עד אל דנטה, ולנקז.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מחממים את השמן במחבת על חום בינוני, מטגנים את הבצל, פלפל ירוק ושום עד למכרז. מערבבים את העוף, ומבשלים עד כמעט נעשה.
מערבבים באפונה, כוסברה, שמיר, רסק עגבניות, ומספיק מים כדי להכין רוטב סמיך. המשך לבשל ומערבבים עד שהעוף כבר לא ורוד ומיצים לרוץ ברור, וכל החומרים מחוממים דרך. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
כדי להכין את רוטב בשמל, להמיס את החמאה בסיר על חום בינוני. ממיסים את קוביית מרק העוף בחמאה המומסת. ערבוב כל הזמן, להתמזג הקמח עד חלקה.
מערבבים בחלב, מתבלים בפלפל וממשיכים לבשל ולערבב עד שהרוטב עבה מספיק כדי לצפות את גב כף.
בקערה, מערבבים את הפסטה המבושלת עם 1/2 רוטב בשמל.
מניחים 1/2 את הפסטה בתבנית אפייה, שכבה עם 1/2 תערובת העוף, ו 1/2 גבינת מוצרלה.
שכבה עם הפסטה הנותרת, תערובת העוף שנותרה, ורוטב בשמל שנותר. למעלה עם גבינת מוצרלה נותרת.
אופים 30 דקות בתנור שחומם מראש, או עד מבעבע.