פסטה עוף ופלפל
פסטה עוף ופלפל דורשת בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 339 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו חצאי חזה עוף עור עצמות, מרק עוף, פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו פסטאן ברוטב פלפל אדום קלוי | פסטת פלפל אדום קלוי / פסטה קלה לילדים, פסטה עוף ופלפל, ו פסטה עם פלפל עוף (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל לינגוויני על פי הוראות החבילה; לנקז ולהגדיר פסטה בצד.
לזרוק יחד חתיכות עוף ותיבול פסטו.
לרסס מחבת גדולה עם ספריי בישול; חום מעל חום בינוני גבוה. לבשל עוף, ערבוב לעתים קרובות, 10 דקות או עד הסוף.
מחבת ספריי עם ספריי בישול, וחום על חום בינוני גבוה.
מוסיפים פלפלים ובצל, ומטגנים 6 דקות או עד מכרז.
מערבבים במרק ויין, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 10 עד 15 דקות או עד הנוזל מופחת מעט.
מוסיפים עוף ופסטה, וזורקים.