סלט מלון עם בורבון-מייפל ויניגרט הוא חלב חינם מנה צדדית. מנה אחת מכילה 318 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו חומץ תפוחים, סירופ מייפל, מלון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פרושוטו וסלט מלון עם ויניגרט מלון, סלט מלון עם ויניגרט פרג, ו סלט תותים מלון w / אבטיח ויניגרט (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכן את הפקאן: מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מורחים את הפקאן על תבנית אפייה וצולים עד קלוי, 10 עד 12 דקות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
מבשלים את הבייקון במחבת בינונית על אש בינונית, ערבוב מדי פעם, עד השחמה פריך, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את החומץ וסירופ מייפל למחבת ומביאים לרתיחה; מבשלים עד מעובה, 2 עד 3 דקות.