קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות4
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט מלון עם בורבון - מייפל ויניגרט

סלט מלון עם בורבון - מייפל ויניגרט
סלט מלון עם בורבון-מייפל ויניגרט הוא חלב חינם מנה צדדית. מנה אחת מכילה 318 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו חומץ תפוחים, סירופ מייפל, מלון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פרושוטו וסלט מלון עם ויניגרט מלון, סלט מלון עם ויניגרט פרג, ו סלט תותים מלון w / אבטיח ויניגרט (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן את הפקאן: מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מורחים את הפקאן על תבנית אפייה וצולים עד קלוי, 10 עד 12 דקות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
מבשלים את הבייקון במחבת בינונית על אש בינונית, ערבוב מדי פעם, עד השחמה פריך, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את החומץ וסירופ מייפל למחבת ומביאים לרתיחה; מבשלים עד מעובה, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הסר מהחום ומערבבים בפקאנים ובמפרץ הישן.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
6
מורחים על תבנית האפייה ולתת מגניב, ואז בערך לקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
הכן את הסלט: להביא את הבורבון לרתיחה עדינה בסיר בינוני על אש בינונית נמוכה; לבשל עד מופחת כ 1/3 כוס, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
להקציף את סירופ מייפל וחומץ; להביא רתיחה עדינה לבשל עד מופחת בחצי, 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
הסר מהחום, מערבבים את השאלות ומניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
10
לטאטא את הקורנית ו 1/4 כפית מלח. טפטוף איטי בשמן זרעי הגפן, לטאטא עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
11
מסדרים את המלון על מגש ומתבלים במלח ים. כפית ויניגרט בורבון מייפל מעל מלון, ואז מפזרים פקאן. למעלה עם הכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
מלוןמלון
12
צילום: ג ' ייסון בארני