אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל מרק צדפות עם תירס. יש מרק זה 46 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. מתאים ל-30 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. לכו לחנות ותרימו אוזני תירס, פנצ'טה, פלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו מרק צדפות ותירס, מרק צדפות עם תירס, ו צדפה חריפה מרק תירס (מתכונים דומים).
הוראות
1
לבשל pancetta בתנור הולנדי גדול על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, 5 דקות או עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טה
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
2
הסר pancetta מחבת, ולנקז על מגבת נייר; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טה
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
מחבת
3
מחממים שמן באותו מחבת; מוסיפים בצל, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, 10 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים סלרי ופלפל פעמון, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
סלרי
5
מוסיפים שום, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום
6
מוסיפים מיץ צדפות, מרק, תפוחי אדמה וקלחי תירס שמורים לתנור ההולנדי, ומביאים לרתיחה נמוכה; מפחיתים את החום ומבשלים, חשופים, 25 דקות או עד שתפוח האדמה רך. מחית כמות קטנה של תפוחי אדמה כדי לעזור לעבות מרק עקביות הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
מיץ צדפות
תפוח אדמה
מרק
מרק
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
7
הסר קלחי תירס, ולהשליך.
8
מוסיפים גרגרי תירס, צדפות, מלח ים ופלפל, ומגבירים את החום לגובה בינוני; מבשלים 7 דקות או רק עד שהצדפות נפתחות.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירס
מלח ים
פלפל
צדפות
9
הסר מהחום, ומערבבים פטרוזיליה ועירית; מוסיפים יותר מלח ים ופלפל, אם תרצה בכך. כדי לשרת, לחלק צדפות באופן שווה בין קערות בודדות, ומרק כפית על הצדפות. למעלה עם חתיכות פריך pancetta, ומגישים מיד.
צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, מוסקדט וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.