מתכון עוף פלורנטין פסטו פסטה יכול להתבצע בעוד כ-30 דקות.. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 536 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לך שיני שום, פסטו, תרד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוף פלורנטין פסטו, עוף צלוי ועגבניות פסטו ספגטי פלורנטין, ו פסטה עוף פלורנטין.
הוראות
1
להתחיל לבשל את הפסטה: להביא סיר גדול של מים מלוחים (להוסיף מספיק מלח כך המים טעם מלוח) לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מוסיפים את הפסטה המיובשת ומבשלים עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
3
מבשלים את העוף: תוך הכנת הפסטה, מבשלים את העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
4
מפזרים את חזה העוף במלח, מחממים את שמן הזית במחבת סאוטה ומחממים את חזה העוף משני הצדדים על אש בינונית-גבוהה. הם לא צריכים להיות מבושלים כל הדרך, רק השחמה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
הסר את העוף מן המחבת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
בצל מטוגן:
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
7
מוסיפים את הבצל הקצוץ למחבת ומטגנים 2-3 דקות, ערבוב מדי פעם. בעוד הבצלים מבשלים, פורסים את העוף לרצועות. שים את כל חתיכות כי הם מבושלים כל הדרך דרך בערימה אחת, ולשים את אלה שעדיין צריך קצת בישול בערימה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים שום, ואז יין לבן או מלאי: כאשר הבצלים מתחילים רק להשחים, מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
9
מוסיפים את היין הלבן או המניה ומרתיחים במרץ עד שהנוזל מצטמצם בחצי.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1
מוסיף את התרד ואת חתיכות לא מבושלות של עוף למחבת. באמצעות מלקחיים, להפוך אותם מעל כדי מעיל אותם עם המיצים במחבת. המשך לבשל, להסתובב ולערבב לעתים קרובות, עד התרד הוא נבול ואת העוף מבושל דרך, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת