פסטה עוף פלורנטין פסטו
מתכון עוף פלורנטין פסטו פסטה יכול להתבצע בעוד כ-30 דקות.. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 536 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לך שיני שום, פסטו, תרד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוף פלורנטין פסטו, עוף צלוי ועגבניות פסטו ספגטי פלורנטין, ו פסטה עוף פלורנטין.
הוראות
להתחיל לבשל את הפסטה: להביא סיר גדול של מים מלוחים (להוסיף מספיק מלח כך המים טעם מלוח) לרתיחה.
מוסיפים את הפסטה המיובשת ומבשלים עד אל דנטה.
מבשלים את העוף: תוך הכנת הפסטה, מבשלים את העוף.
מפזרים את חזה העוף במלח, מחממים את שמן הזית במחבת סאוטה ומחממים את חזה העוף משני הצדדים על אש בינונית-גבוהה. הם לא צריכים להיות מבושלים כל הדרך, רק השחמה.
הסר את העוף מן המחבת ולהניח בצד.
מוסיפים את הבצל הקצוץ למחבת ומטגנים 2-3 דקות, ערבוב מדי פעם. בעוד הבצלים מבשלים, פורסים את העוף לרצועות. שים את כל חתיכות כי הם מבושלים כל הדרך דרך בערימה אחת, ולשים את אלה שעדיין צריך קצת בישול בערימה אחרת.
מוסיפים שום, ואז יין לבן או מלאי: כאשר הבצלים מתחילים רק להשחים, מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה.
מוסיפים את היין הלבן או המניה ומרתיחים במרץ עד שהנוזל מצטמצם בחצי.
מוסיף את התרד ואת חתיכות לא מבושלות של עוף למחבת. באמצעות מלקחיים, להפוך אותם מעל כדי מעיל אותם עם המיצים במחבת. המשך לבשל, להסתובב ולערבב לעתים קרובות, עד התרד הוא נבול ואת העוף מבושל דרך, כ 2 דקות.
מערבבים עוף, תרד, פסטו, פסטה, שמנת: לכבות את החום ולהוסיף קצת פלפל שחור, ערימת חתיכות עוף מבושל ופסטו. מערבבים לשלב.
מסננים את הפסטה לשים אותו בקערה גדולה.
מוסיף את הקרם למחבת sauté ומערבבים היטב לשלב.
מוסיפים את תוכן המחבת לקערה עם הפסטה ומערבבים היטב.