פסטה עם אורות בוהקים Chard שוויצרי
פסטה עם אורות בוהקים Chard שוויצרי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 399 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שיני שום, שמן זית, פסטה malloreddus, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פסטה עם Chard שוויצרי, פסטת Chard שוויצרית שמנת, ו פסטה לימון צ'ארד שוויצרי (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הגבעולים chard תשבץ 1/2 אינץ עבה.
חותכים את העלים לרצועות בעובי 1/2 אינץ'. בסיר גדול של מים רותחים, לבשל את הגבעולים עד רך כמעט, על 3 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את הגבעולים לצלחת.
מוסיפים את עלי הצ ' ארד למים הרותחים ומבשלים עד למכרז, כ -2 דקות.
מסננים את העלים ולתת מגניב, ואז לחתוך גס.
מבשלים את malloreddus בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד אל דנטה; לנקז.
במחבת גדולה, להמיס את החמאה ב 2 כפות של שמן זית.
מוסיפים את השום ואת גרידת הלימון ומבשלים על אש נמוכה עד השום הוא זהוב, על 3 דקות.
מוסיפים את הגבעולים סלק ועלים ומתבלים עם מלח ופלפל.
הוסף את malloreddus למחבת ולזרוק עד חם.
להעביר את הפסטה לקערה גדולה, מחוממת, לפזר את Gorgonzola על גבי טפטוף עם 1/2 כף הנותרים של שמן זית. באמצעות 2 כפות גדולות, לזרוק בקצרה כדי להמס את הגבינה מעט; לשרת בבת אחת.