קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות26
מגזין

סלט סלק ואנדיב עם ויניגרט שום ועשבי תיבול

סלט סלק ואנדיב עם ויניגרט שום ועשבי תיבול
סלט סלק אנדיב עם ויניגרט שום ועשבי תיבול עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 195 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שום, שאלוט, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ראשוני ושלם 30 דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 42%. הציון הזה די טוב. נסו סלט סלק קלוי עם ויניגרט שום, סלט סלק עם ויניגרט שום שחור, ו סלק וג'יי סיידקמן על אנדיב עם רוטב יוגורט שום עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מניחים דף גדול של נייר אלומיניום על תבנית עם נייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
מניחים מעל את הסלק, מזלפים את שמן הזית ומפזרים מלח, ואז מקפלים את הקצוות הארוכים והקצרים של נייר האלומיניום עד לאמצע ומגלגלים יחד, מכינים חבילה עם הסלק בפנים. מכניסים לתנור וצולים עד שהם רכים במזלג, בערך 1 1/2 שעות. (ניתן לעשות יום או יומיים מראש.) אפשר להתקרר, ואז להחליק את הקליפות מהסלק, לקצץ את הקצוות ולחתוך לקוביות 1/2 אינץ'. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
רבע את האנדיבים לאורכם, ואז פורסים לרוחב לירחים בעובי 1/2 אינץ'.
5
שלבו את הסלק והאנדיב בקערת סלט וזרקו עם הוויניגרט. מתבלים במלח ופלפל נוספים, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ויניגרטויניגרט
אנדיבאנדיב
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מגישים מיד.
7
בקערת זכוכית קטנה ממיסים את המלח בחומץ, ואז מוסיפים את הפלפל, השאלוט, השום, החרדל ועשבי התיבול ומשלבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מקציפים פנימה את שמן הזית בזרם איטי ויציב עד שהרוטב מסמיך. לחלופין, מניחים את כל החומרים בצנצנת זכוכית, סוגרים את המכסה ומנערים במרץ.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם