פסטה עם אפונה ונקניק עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 682 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 45 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 108 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פסטה ריגטוני, נקניק, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 25 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 64%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: פסטה עם אפונה ונקניק, פסטה עם אפונה ונקניק איטלקי, ו פסטה אביבית עם כרישה, אפונה ירוקה, אספרגוס ונקניק.
מוסיפים פסטה ומבשלים 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
3
במחבת מחממים שמן ומקפיצים שום על אש בינונית. נקניק חום במחבת. לאחר חום להוסיף אפונה קפואה ומבשלים במשך 5 דקות. מוסיפים לאט לאט שמנת כבדה וחמאה למחבת; מביאים לרתיחה קלה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
גבינת זרלה מגוררת חלקית
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים עוד שמנת במידת הצורך. מבשלים 5 דקות. זורקים עם פסטה מבושלת ומעליהם גבינת פרמזן.