פסטה עם ארטישוק וריקוטה טרייה
פסטה עם ארטישוקים וריקוטה טרי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 390 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינת ריקוטה חלב מלא, מים, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: פסטה מחבת אחת עם ריקוטן וארטישוקים, פסטה מקרוני עם עגבניות טריות, קישואים וארטישוקים, ו פסטה עם כרובית וריקוטה טרייה.
הוראות
גזע מנותק של כל ארטישוק עד 1 אינץ ' של בסיס; קליפת גזע.
הסר עלים תחתונים ועלים חיצוניים קשים, עוזב לב רך ותחתית.
חותכים כל ארטישוק במחצית לאורכו.
הסר גדילן מטושטש מלמטה עם כף. חותכים דק כל לב ארטישוק; מניחים במי לימון.
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
להוסיף שום למחבת; לבשל 1 דקה.
מוסיפים ארטישוק ו 1/4 כפית מלח; מכסים ומבשלים 10 דקות או עד ארטישוק רך, ערבוב מדי פעם.
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מסננים פסטה במסננת מעל קערה, בהזמנת 1/2 כוס בישול נוזלי.
שלב הנותרים 1 כף שמן, נשאר 1/2 כפית מלח, תערובת ארטישוק, פסטה, שמור בישול נוזלי, פטרוזיליה, ופלפל בקערה גדולה, זורק לשלב.
מוסיפים ריקוטה בכפית, ערבוב בעדינות לשלב. כפית 1 1/3 תערובת פסטה כוסות לתוך כל אחד 6 קערות; העליון כל מנה עם 2 כפות Parmigiano-רג ' יאנו.