קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות48
מגזין

פסטה עם חצילים, פורטובלה ועגבניות

פסטה עם חצילים, פורטובלה ועגבניות
זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו פסטה בסגנון סיציליאני עם חצילים, עגבניות וריקוטה סלטה (Pastan Alla נורמה), פסטה מחיטה מלאה עם חצילים ועגבניות קלויים, ו פסטה עם פסטו, עגבניות טריות, עגבניות מיובשות, עוף וגבינת מוצרלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו צלחת גדולה עם שכבה כפולה של מגבות נייר או מגבת מטבח נקייה.
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2
מורחים חצילים על מגבות נייר. מכסים עם שכבה כפולה נוספת של מגבות נייר ומניחים צלחת גדולה שנייה על גבי. מיקרוגל על כוח גבוה עד חתיכות חצילים להתמוטט בקלות כאשר לחוץ, 2 עד 3 דקות (להיזהר, צלחת יהיה חם).
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
3
הסר לחות עודפת מפיסות חצילים על ידי לחיצה על מגבות נייר עם מגבת מטבח נקייה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
מניחים פסטה בסיר גדול לכסות עם מים מלוחים היטב על ידי 2 אינץ'. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, לכסות סיר, להסיר מהחום, ולאפשר לבשל עד פסטה הוא אל דנטה (ראה גב של תיבת לתזמון).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מסננים פסטה, הזמנה 2 כוסות של נוזל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
6
בזמן שפסטה מתבשלת, מחממים שמן זית וחמאה במחבת סאוטה ישרה באורך 12 אינץ ' על חום גבוה עד שהיא נמסה ומתחילה להשחים.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מוסיפים פטריות וחציל ומבשלים, ערבוב מדי פעם עד פטריות יש לשחרר את כל הלחות שלהם ואת הפטריות וחציל הם משחימים היטב, כ 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
8
מוסיפים שום קורנית ומבשלים, ערבוב כל הזמן עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
9
מוסיפים מיץ לימון ועגבניות ומביאים לרתיחה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
10
מוסיפים פסטה מבושלת לרוטב, מוסיפים נוזל בישול נוסף עד שהרוטב מגיע לעקביות הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
11
מגישים מיד עם Parmigiano מגורר-רג ' יאנו.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano