פסטה עם טונה, ארוגולה ופלפל חריף
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן הכנת המתכון כ 6 דקות. גשו לסופר וקנו את התינוק ארוגולה, פתיתי פלפל נדיבים, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. וזה מעולה. נסו פסטה עם טונה, ארוגולה ופלפל חריף, פסטה עם טונן וארוגולה, ו Tunan and Arugula (Rocket) Pasta (מתכונים דומים).
הוראות
1 לבשל פסטה: Bringa סיר גדול של מים מלוחים (1 כף מלח עבור כל 2 ליטרים של מים) לרתיחה מתגלגלת.
מוסיפים את הפסטה, חוזרים לרתיחה מתגלגלת, ומרתיחים חשופים עד הפסטה היא אל דנטה, מבושל, אבל עדיין קצת מוצק לנשוך.2 מבשלים פתיתי שום ופלפל אדום בשמן זית; מוסיפים טונה, מלח: בעוד הפסטה מתבשלת, מחממים את שמן הזית במחבת גדולה בחום בינוני-נמוך.
מוסיפים את השום ואת פתיתי הפלפל החמים ומבשלים עד השום הוא ריחני.
מוסיפים את הטונה ומגרסים אותו לפתיתים משובחים עם מזלג. מתבלים במלח. שמור על חום נמוך.3 הניחו בצד כוס מי פסטה: ממש לפני שהפסטה מוכנה, הניחו בצד 1 כוס מים רותחים. תצטרך את זה כדי להוסיף חזרה למאכל הפסטה כדי למנוע ממנו להתייבש מדי.4
מסננים את הפסטה ותלוי בגודל של המחבת שלך, או להוסיף אותו למחבת עם הטונה, או להחזיר את הפסטה לסיר הפסטה ולהוסיף את תערובת הטונה לפסטה.
הוסף את ארוגולה ולהשתמש מלקחיים כדי לזרוק יחד עם פסטה וטונה.
הוסף חלק ממי הפסטה השמורים החמים כדי לעזור לשחרר את הפסטה.הארוגולה תנבול כשתזרוק איתה את הפסטה והטונה.
הוסף עוד מי פסטה לפי הצורך.