פסטה עם כרובית: פסטה Col Cavolofiore עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 615 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 4 . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. אם יש לך caciocavallo, גדילים זעפרן, עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה מצוין. מתכונים דומים: מרק כרובית: Minestra di Cavolofiore, פסטה עם כרובית, ו כרובית ופסטה.
הוראות
1
בסיר כבד תחתית, להביא 6 ליטרים של מים לרתיחה ולהוסיף 2 כפות של מלח. חלק את הכרובית לפרחים. בלנסי הכרובית במים הרותחים עד חצי מבושל, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מסננים את הכרובית, שומרים את מי הבישול עבור הזיטי. תניח את הכרובית המבושלת בצד.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
טיפים עגולים לפינה #4
זיטי
3
קוצצים ו לרכך אנשובי.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
בשר טחון
4
ממיסים את גדילי הזעפרן בכמה כפות של מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
טיפים עגולים לפינה #4
5
לזרוק דגים, עגבניות ושום פרוס. בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני במחבת סאוט.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את הצימוקים, צנוברים, תה זעפרן, ואת אנשובי. באמצעות עץ ומערבבים ולהמשיך לבשל על חום בינוני עד אנשובי להתמוסס, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
זעפרן
תה
7
מוסיפים חצי מהכרובית המבושלת ועונה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל. לכסות ולתת לבשל עד הכרובית מכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
זיתים בשלים שלמים
8
מנמיכים את החום נמוך ולאפשר לבשל, חשוף, בזמן שאתה מכין את זיטי. להחזיר את המים כרובית לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
טיפים עגולים לפינה #4
זיטי
9
מוסיפים את זיטי ומבשלים באמצע הדרך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיטי
10
מסננים את הפסטה ומוסיפים לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודו
11
מוסיפים את הכרובית הנותרת, מכסים ונותנים לתבשיל להתבשל על אש בינונית-נמוכה עד שהפסטה והכרובית מבושלות, כ-5 דקות. לזרוק עם שמן זית כתית, פטרוזיליה קצוץ caciocavallo. מתבלים במלח ופלפל ומגישים מיד.