קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

פסטה עם פטריות, כרוב ניצנים ופרמזן

פסטה עם פטריות, כרוב ניצנים ופרמזן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה עם פטריות, כרוב ניצנים, ופרמזן. מנה אחת מכילה 709 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו פטריות כגון shiitake, מיץ מ 1 לימון, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו עוף פרמזן עם פטריות וכרוב ניצנים, פסטה פפרדלה עם פטריות וכרוב ניצנים, ו פסטה מחיטה מלאה עם כרוב ניצנים ופטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא סיר בינוני של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
חום 1 כף שמן זית במחבת גדולה מעל חום גבוה עד עישון.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
להוסיף כרוב ניצנים, לזרוק מעיל בשמן, העונה עם מלח ופלפל, לבשל בלי לזוז עד חרוך היטב בצד אחד. לזרוק ולהמשיך לבשל עד העלים הם ירוקים בהירים חרוך כתמים, על 2 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
דַק-דַק-
4
להעביר לקערה ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
חום שנותר 2 כפות שמן באותו מחבת מעל חום גבוה עד עישון קל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים פטריות ומבשלים, משליכים מדי פעם, עד הלחות התאדה ואת הפטריות משחימים היטב, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
7
מוסיפים שאלוט, שום, קורנית ומבשלים, ערבוב, עד שאלוט מתרככים וריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
8
מוסיפים חמאה, מיץ לימון ומניה. מבשלים עד הרוטב מצטמצם ו emulsified, על 1 דקה. עונה כדי לטעום לא יהיה צורך פלפל למניה זו קנה). שים בצד את החום.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
9
הוסף orecchiette לסיר ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד כמעט אל דנטה (על 1 דקה פחות מאשר הוראות החבילה).
מרכיבים שתצטרך
OrecchietteOrecchiette
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
ניקוז, הזמנת 1/2 כוס מים בישול.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
11
להוסיף orecchiette, חצי פרמזן, מי בישול פסטה שמורות, וכמות נדיבה של פלפל שחור לפטריות. מבשלים, ערבוב, על חום גבוה עד פסטה הוא מלא אל דנטה ונוזל התעבה לרוטב המעייל את הפסטה, על 1 דקה. אם הרוטב נראה שמנוני או שבור, להוסיף 2 כפות של מלאי או מים ומערבבים במרץ כדי להחזיר אותו יחד. מערבבים בכרוב ניצנים עלים ומגישים, ציפוי עם יותר גבינה ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
OrecchietteOrecchiette
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים