קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

פסטה עם פטריות, כרוב ניצנים ופרמזן

פסטה עם פטריות, כרוב ניצנים ופרמזן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה עם פטריות, כרוב ניצנים, ופרמזן. מנה אחת מכילה 709 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו פטריות כגון shiitake, מיץ מ 1 לימון, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו עוף פרמזן עם פטריות וכרוב ניצנים, פסטה פפרדלה עם פטריות וכרוב ניצנים, ו פסטה מחיטה מלאה עם כרוב ניצנים ופטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא סיר בינוני של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
חום 1 כף שמן זית במחבת גדולה מעל חום גבוה עד עישון.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
להוסיף כרוב ניצנים, לזרוק מעיל בשמן, העונה עם מלח ופלפל, לבשל בלי לזוז עד חרוך היטב בצד אחד. לזרוק ולהמשיך לבשל עד העלים הם ירוקים בהירים חרוך כתמים, על 2 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
להעביר לקערה ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
חום שנותר 2 כפות שמן באותו מחבת מעל חום גבוה עד עישון קל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים פטריות ומבשלים, משליכים מדי פעם, עד הלחות התאדה ואת הפטריות משחימים היטב, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
7
מוסיפים שאלוט, שום, קורנית ומבשלים, ערבוב, עד שאלוט מתרככים וריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
8
מוסיפים חמאה, מיץ לימון ומניה. מבשלים עד הרוטב מצטמצם ו emulsified, על 1 דקה. עונה כדי לטעום לא יהיה צורך פלפל למניה זו קנה). שים בצד את החום.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
9
הוסף orecchiette לסיר ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד כמעט אל דנטה (על 1 דקה פחות מאשר הוראות החבילה).
מרכיבים שתצטרך
OrecchietteOrecchiette
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
ניקוז, הזמנת 1/2 כוס מים בישול.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
11
להוסיף orecchiette, חצי פרמזן, מי בישול פסטה שמורות, וכמות נדיבה של פלפל שחור לפטריות. מבשלים, ערבוב, על חום גבוה עד פסטה הוא מלא אל דנטה ונוזל התעבה לרוטב המעייל את הפסטה, על 1 דקה. אם הרוטב נראה שמנוני או שבור, להוסיף 2 כפות של מלאי או מים ומערבבים במרץ כדי להחזיר אותו יחד. מערבבים בכרוב ניצנים עלים ומגישים, ציפוי עם יותר גבינה ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
OrecchietteOrecchiette
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4