פסטה עם פטריות, כרוב ניצנים ופרמזן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה עם פטריות, כרוב ניצנים, ופרמזן. מנה אחת מכילה 709 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו פטריות כגון shiitake, מיץ מ 1 לימון, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו עוף פרמזן עם פטריות וכרוב ניצנים, פסטה פפרדלה עם פטריות וכרוב ניצנים, ו פסטה מחיטה מלאה עם כרוב ניצנים ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר בינוני של מים מומלחים לרתיחה.
חום 1 כף שמן זית במחבת גדולה מעל חום גבוה עד עישון.
להוסיף כרוב ניצנים, לזרוק מעיל בשמן, העונה עם מלח ופלפל, לבשל בלי לזוז עד חרוך היטב בצד אחד. לזרוק ולהמשיך לבשל עד העלים הם ירוקים בהירים חרוך כתמים, על 2 דקות בסך הכל.
חום שנותר 2 כפות שמן באותו מחבת מעל חום גבוה עד עישון קל.
מוסיפים פטריות ומבשלים, משליכים מדי פעם, עד הלחות התאדה ואת הפטריות משחימים היטב, כ 4 דקות.
מוסיפים שאלוט, שום, קורנית ומבשלים, ערבוב, עד שאלוט מתרככים וריחני, על 1 דקה.
מוסיפים חמאה, מיץ לימון ומניה. מבשלים עד הרוטב מצטמצם ו emulsified, על 1 דקה. עונה כדי לטעום לא יהיה צורך פלפל למניה זו קנה). שים בצד את החום.
הוסף orecchiette לסיר ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד כמעט אל דנטה (על 1 דקה פחות מאשר הוראות החבילה).
ניקוז, הזמנת 1/2 כוס מים בישול.
להוסיף orecchiette, חצי פרמזן, מי בישול פסטה שמורות, וכמות נדיבה של פלפל שחור לפטריות. מבשלים, ערבוב, על חום גבוה עד פסטה הוא מלא אל דנטה ונוזל התעבה לרוטב המעייל את הפסטה, על 1 דקה. אם הרוטב נראה שמנוני או שבור, להוסיף 2 כפות של מלאי או מים ומערבבים במרץ כדי להחזיר אותו יחד. מערבבים בכרוב ניצנים עלים ומגישים, ציפוי עם יותר גבינה ליד השולחן.