פסטה עם קציצות הודו
פסטה עם קציצות הודו עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 29 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל 638 קלוריות. מתכון זה משמש 4. מתכון זה מאוכלרשת יש 5 אוהדים. צאו לחנות ואספו פלפל, מלח כשר, שמן זית ועוד מספר מצרכים להכנה היום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית ציון 82%, המנה הזו מרהיבה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם פסטה עם מוצרלן וקציצות הודו, פסטה עם קציצות הודו ובוקונצ'יני, ו פסטו פסטו אביבי עם קציצות הודו.
הוראות
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים כפי שהתווית מכוונת, ומוסיפים את הברוקוליני במהלך 2 הדקות האחרונות של הבישול. שמרו 1 כוס מי בישול, ואז מרוקנים את הפסטה והברוקוליני. בינתיים מגלגלים את בשר הנקניק לכ -20 קציצות קטנות.
מחממים 1 כף שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הקציצות ומבשלים, הופכים מדי פעם, עד להשחמה ומבושלים, 5 עד 6 דקות.
יוצקים את כל הטפטופים מהמחבת, ואז מוסיפים את 3 כפות שמן הזית הנותרות, השום, פתיתי הפלפל האדום ו 1/2 כפית מלח. מבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב, 1 דקה.
מוסיפים את הפסטה, הברוקוליני וקציצות הבשר.
מקציפים את הביצה עם מי הבישול השמורים בקערה קטנה, ואז מוסיפים למחבת ומערבבים עד שהרוטב מסמיך מעט. מתבלים במלח ופלפל. מחלקים את הפסטה בין קערות.
מפזרים את הגבינה ומזלפים שמן זית.