פסטה ברוטב זית שחור: זית סטרינגוזי אללה היא מנה עיקרית המגישה 4. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1027 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 59 גרם שומן. אם יש לכם שמן זית, מלח ופלפל, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ספגטי זית ופומודורו, טפנד זית שחור קל (גם עם גרסת זית ירוקה!), ו פסטת פסטו זית + כוכב מתנת שמן זית כתית מעולה.
הוראות
1
מכינים את בצק הפסטה לפי המתכון ומרדדים אותו לרביעי מהעובי האחרון במכונת גלגול פסטה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטה
מתכון לפיצוצ'רי
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
2
חותכים לסרטים בעובי 1/4 אינץ ' ומניחים בצד.
3
במחבת בגודל 12 עד 14 אינץ ' מחממים את שמן הזית על אש גבוהה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את השום והפטריות ומקפיצים על אש גבוהה עד שהפטריות משחימות. בקערה של מעבד מזון, שלבו את הפטריות המוקפצות והשום, הזיתים והפטרוזיליה והמחית. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®
בלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
הביאו לרתיחה 6 ליטר מים והוסיפו 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
באותה מחבת מטגנת מחממים את החמאה על אש גבוהה עד שהיא מקציפה ושוככת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את מחית הזית ופתיתי צ ' ילה ומבשלים 5 דקות. מתבלים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בלילת לחם תירס
8
מבשלים את הפסטה במים רותחים 1 או 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
9
מסננים וזורקים לתבנית המטגנת עם הרוטב. מחלקים באופן שווה בין 4 קערות פסטה מחוממות, מגררים פרמיג 'אנו-רג' יאנו ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano Reggiano
מתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
תלולית 3 1/2 כוסות הקמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. יוצרים באר באמצע הקמח ומוסיפים את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג מקציפים יחד את הביצים והשמן ומתחילים לשלב את הקמח, החל מהשפה הפנימית של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
11
כשאתה מרחיב את הבאר, המשך לדחוף את הקמח למעלה מבסיס התל כדי לשמור על צורת הבאר. הבצק יתאחד כאשר מחצית מהקמח ישולב.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
12
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, בעזרת כפות הידיים. ברגע שיש לכם מסה מגובשת, הוציאו את הבצק מהלוח וגרדו וזרקו את שאריות החתיכות. מפזרים קלות את הלוח וממשיכים ללוש עוד שש דקות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. עוטפים את הבצק בניילון ומניחים לנוח 30 דקות בטמפרטורת החדר.