פסטה עם רוטב פקאן פיקנטי
נסו פסטת קמח חומוס ברוטב כרישה ועגבנייה, עוף פיקנטי ופסטה, ו פסטה עוף מתובלן (מתכונים דומים).
הוראות
חום פקאן במחבת בגודל בינוני מקל על חום בינוני נמוך, ערבוב לעתים קרובות, 5 עד 7 דקות או עד קלוי וריחני.
בואו מגניב 5 דקות. מערבבים יחד פקאנים, פטרוזיליה, וגלידת.
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה; לנקז פסטה, הזמנת 1/4 כוס בישול נוזלי.
לעבד לבבות ארטישוק ו 5 החומרים הבאים במעבד מזון או בלנדר עד חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים לפי הצורך.
הוסף 1/4 כוס שמורות נוזל בישול. דופק 3 עד 4 פעמים או עד חלקה. לזרוק עם פסטה מבושל חם; העונה עם מלח לפי הטעם. מעל כל מנה עם תערובת פקאן.