קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

פסטה עם רוטב פקאן פיקנטי

פסטה עם רוטב פקאן פיקנטי
נסו פסטת קמח חומוס ברוטב כרישה ועגבנייה, עוף פיקנטי ופסטה, ו פסטה עוף מתובלן (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום פקאן במחבת בגודל בינוני מקל על חום בינוני נמוך, ערבוב לעתים קרובות, 5 עד 7 דקות או עד קלוי וריחני.
מרכיבים שתצטרך
פקאניםפקאנים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
הסר ממחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
בואו מגניב 5 דקות. מערבבים יחד פקאנים, פטרוזיליה, וגלידת.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
פקאניםפקאנים
4
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה; לנקז פסטה, הזמנת 1/4 כוס בישול נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
5
לעבד לבבות ארטישוק ו 5 החומרים הבאים במעבד מזון או בלנדר עד חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
לבבות ארטישוקלבבות ארטישוק
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
6
הוסף 1/4 כוס שמורות נוזל בישול. דופק 3 עד 4 פעמים או עד חלקה. לזרוק עם פסטה מבושל חם; העונה עם מלח לפי הטעם. מעל כל מנה עם תערובת פקאן.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
פקאניםפקאנים
מלחמלח