פסטה עם שרימפס וגבינת פטה
שרימפס גבינת פטה פסטן הוא pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 608 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. גשו לסופר וקנו בזיליקום, גבינת פטה, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 203 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו פסטה עם שרימפס ופטה, פסטה יוונית חסילונים ופטה, ו פסטה יוונית עם שרימפס, פטה, עגבניות וזיתים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת בינונית על חום בינוני, חום 2 כפות שמן זית. מבשלים שרימפס, שום ויין לבן במשך 5 דקות, או עד שרימפס הוא ורוד.
הסר שרימפס עם כפית מחוררת ולהניח בצד.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
בעוד פסטה מבשלת, לבשל עגבניות עם הנותרים 1 כף שמן, אורגנו ובזיליקום מעל חום בינוני בתערובת יין עד למכרז, 10 דקות.
לזרוק פסטה חמה עם שרימפס, רוטב עגבניות ופטה. גבינת פטה תימס מעט.