פסטה עם תירס וכרוב
אם יש לכם מלח כשר, חמאה, פתיתי פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פסטה עם תירס בגריל וכרוב שחור, Go-To שלי Spiralized דיאט פסטה: עוף אפוי ופסטה קישואים כרוב, ו שבוע פסטה: כרוב פסטה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הגרעינים תירס את הקורים ולהעביר לקערה, ואז לגרד את הקורים עם החלק האחורי של סכין על הקערה כדי לחלץ את הנוזל; להפריש.
שים את קלחי התירס בסיר גדול ומלא במים; מתבלים במלח. מכסים ומביאים לרתיחה, ולאחר מכן מוסיפים את הפסטה ומבשלים כמו התווית מפנה; להזמין 1 כוס של מי בישול פסטה, ולאחר מכן לנקז. זרוק את הקורים.
בינתיים, לחמם 2 כפות שמן זית בתנור הולנדי או סיר עם תחתית כבדה מעל חום גבוה.
מוסיפים חצי מהפטריות בשכבה אחת ומבשלים, ללא הפרעה, עד להזהבה, 4 עד 5 דקות. מתבלים במלח, מערבבים וממשיכים לבשל עד למכרז, כ -5 דקות נוספות; מעבירים לקערה גדולה.
מוסיפים עוד 2 כפות שמן זית לסיר וחוזרים עם הפטריות הנותרות.
מוסיף את הנותרים 1 כף שמן זית, פתיתי שום ופלפל לסיר; לבשל, ערבוב, עד השום רך, 1 עד 2 דקות. מערבבים את הכרוב ומתבלים במלח. לכסות ולבשל עד נבול, על 3 דקות.
מוסיפים את הגרעינים תירס, פטריות, בצל ירוק וחמאה. לבשל, ערבוב, עד החמאה נמסה ואת התערובת מחומם דרך, על 2 דקות.
מוסיף את הפסטה ו 1/2 כוס של מי בישול פסטה שמורות; לבשל, ערבוב, עד מחומם דרך, 1 עד 2 דקות יותר, הוספת מי בישול יותר לפי הצורך כדי לשחרר את הרוטב. מתבלים במלח ופלפל.