קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות33
מגזין

פסטה פגיולי

פסטה פגיולי
. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שעועית, שמן צמחי, גזר מרוסק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 73% המנה הזאת די טובה. נסו 30 דקות פסטאן ומרק שעועית כליות (Pastan E Fagioli), Pastan E Fagioli con Salsicce (פסטאן ושעועית עם נקניק), ו Pastan E Fagioli (פסטאן ושעועית) מאת שרה אולסן (מתכונים דומים).

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Casan אמה קיאנטי Classico. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
Casa Emma קיאנטי Classico D. O. C. g הוא יין אלגנטי עם זר פרחים ורמזים דובדבן. יש לו רעננות מאוזנת, מבנה טוב טאנינים קטיפתי. בגילאי 1 שנה בחביות 500 ליטר, יש לו צבע אדום אודם אינטנסיבי עם השתקפויות סגולות. עם גימור מתמשך עם חומציות טובה minerality, זה מושלם כדי להתאים עם פסטה ונקניקים.