פסטה פומודורו
פסטה Pomodoro הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 522 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם פסטה, מלח כשר, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: Pastan Al Pomodoro (Tia 'S Take on Basta Pasta' s Recipe), Pastan Al Pomodoro, ו פסטה פומודורו בדרך שלי.
הוראות
מבשלים את הפסטה על פי הוראות החבילה.
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים את השום ומבשלים עד חום בהיר, על 1 דקה.
מוסיפים את העגבניות והמיצים שלהם, מלח, פלפל וסוכר. מביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים, מוחץ את העגבניות עם כף עץ, עד שהרוטב מתעבה מעט, כ -10 דקות. מערבבים בזיליקום. לזרוק עם הפסטה המבושלת.