פסטה פטריות שום
פסטה פטריות שום דורש בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 17 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל של 462 קלוריות. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכלמתכונים יש 8 אוהדים. אם יש לכם גבינת פרמזן, שום, פטריות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זה עובד טוב כמנה עיקרית זולה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 62%. נסו פסטה פטריות שום שמנת, שרימפס שום ופסטה פטריות, ו פטריות, עגבניות קלויים ופסטה שום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת על אש בינונית. מבשלים ומערבבים בצל, פטריות ושום בשמן חם עד שהבצל שקוף, 5 עד 7 דקות.
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות; הוסף כ -1 כפית שמן זית כדי למנוע מהספגטי להידבק. מבשלים ספגטי במים הרותחים, מערבבים מדי פעם, עד שהם מבושלים אך יציבים לנגיסה, בערך 12 דקות.
מסננים ומעבירים ספגטי חם חזרה לסיר.
מערבבים ביצים לספגטי; אפשר לחום מהספגטי לבשל את הביצים. מערבבים תערובת בצל ופטריות ו 1/4 כוס גבינת פרמזן לספגטי על אש נמוכה עד שהביצים מבושלות לחלוטין והגבינה נמסה.
מקשטים בגבינת פרמזן נוספת.