Pierogies בגריל וkielbasa
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Pierogies בגריל ו Kielbasan. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 574 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 47g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. גשו לסופר וקנו שמן זית, חרדל מלא, פירושקי תפוחי אדמה וצ'דר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ תפוחים תפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שזיפים ללא ביצים, איך להכין עוגת שזיפים כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו Kielbasan פולני ו Pierogies, Pierogies מחבת, Kielbasan ותבשיל כרוב, ו טאקו נקניק בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל עד בינוני. גריל kielbasa, מפנה, עד מסומן, 8 עד 10 דקות.
העברה לתבנית אפייה או מגש.
בינתיים, לטאטא את החרדל והחומץ בקערה גדולה. לאט לאט לטאטא 2 כפות שמן זית עד חלקה.
לזרוק את הבצל ואת pierogies עם הנותרים 2 כפות שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל. גריל, מכוסה, עד pierogies להפשיר הבצל מתחיל להתרכך, על 5 דקות. להפוך את pierogies ובצל ולהמשיך גריל, מכוסה, עד pierogies מבושלים דרך ואת הבצל הוא רך, 4 עד 6 דקות יותר.
העברה לסדין האפייה או מגש.
חותכים את הנקניק לחתיכות ומוסיפים לקערה עם רוטב החרדל. בערך קוצצים את הבצל ומוסיפים לקערה יחד עם פירוגי ופטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל וזורקים. נחלק בין קערות רדודות.