פסטה פירות ים Herbed
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? פסטה פירות ים Herbed יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה כ 38 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 738 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם שרימפס, חמאת עשב פסטו, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: שיפודי פירות ים Herbed, מנות פירות ים בגריל Herbed, ו פסטה מאכלי ים.
הוראות
הכן פסטה על פי הוראות החבילה; לנקז ולהניח בצד. תתחמם.
לקלף שרימפס, ו devein, אם תרצה בכך.
מחממים שמן זית ו 2 כפות חמאת פסטו עשב במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף שרימפס, צדפות, בצל ירוק; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 3 עד 5 דקות או רק עד שרימפס להפוך ורוד. מערבבים ב 2 כפות יותר עשבי תיבול-חמאת פסטו.
הסר תערובת פירות ים ממחבת, ולשמור חם.
להמיס הנותרים 1/2 כפות עשב-חמאת פסטו במחבת; להסיר מן החום.
מוסיפים פסטה חמה וגבינת פרמזן 1/2 כוס, משליכים למעיל. מחלקים את תערובת הפסטה באופן שווה בין 4 קערות פסטה; למעלה באופן שווה עם תערובת פירות ים ונותר 1/2 כוס גבינה.