פסטה, פסטו ואפונה הם אולי התבלין שאתם מחפשים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 20 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 636 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 58 דקות. גשו לסופר וקנו תרד, מלח כשר, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פסטה, פסטו ואפונה, פסטה, פסטו ואפונה, ו פסטה, פסטו ואפונה.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מבשלים את הפוזילי ואת עניבות הפרפר בנפרד בסיר גדול של מים מלוחים רותחים במשך 10 עד 12 דקות עד שכל פסטה היא אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
3
לנקז ולזרוק לתוך קערה עם שמן זית. מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
4
בקערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה, מחית את פסטו, תרד, ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיף את המיונז ואת מחית.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את תערובת הפסטו לפסטה המקוררת ומוסיפים את הפרמזן, האפונה, הפיניוליס, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
7
מערבבים היטב, מתבלים לפי הטעם ומגישים בטמפרטורת החדר.
8
מניחים את האגוזים, pignolis, ושום בקערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה. תהליך במשך 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים את עלי הבזיליקום, המלח והפלפל. עם ריצת המעבד, לאט לשפוך את שמן הזית לתוך הקערה דרך צינור ההזנה ולעבד עד פסטו הוא מחית ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
10
תוסיף את הפרמזן ופירה לרגע. השתמש מיד או לאחסן את הפסטו במקרר או במקפיא עם סרט דק של שמן זית על גבי.
מרכיבים שתצטרך
11
הערות: האוויר הוא האויב של פסטו. להקפאה, לארוז אותו במיכלים עם סרט של שמן או פלסטיק לעטוף ישירות על גבי עם האוויר לחוץ החוצה.
מרכיבים שתצטרך
12
כדי לנקות בזיליקום, להסיר את העלים, לסובב אותם בקערת מים, ולאחר מכן לסובב אותם יבש מאוד טווה סלט. אחסן אותם בשקית ניילון סגורה עם מגבת נייר לחה מעט. כל עוד העלים יבשים הם יישארו ירוקים במשך כמה ימים.