פסטה פרימברה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים,אז נסו פסטה פרימוורן. למנה העיקרית הזו יש 472 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. מתכון זה מאוכלרשת יש 26 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם יש לכם פלפל חריף, עלי פטרוזיליה, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מרהיב של 97%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פסטה פרימברה, פסטה פרימברה, ו פסטה פרימברה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את השמן במחבת מטגנת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים שום עד רך, על 1 דקה.
מוסיפים פלפלים ומבשלים עד שהם מתחילים להתרכך, כ -3 דקות.
מוסיפים פטריות, אספרגוס ועגבניות ומבשלים עד לריכוך, 5 דקות נוספות. מערבבים בקמח ומבשלים עוד 1 דקה.
מוסיפים ציר עוף, חלב, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה; מצמצמים לרתיחה ומבשלים עד שהנוזל מסמיך מעט, כ -5 דקות. מערבבים רצועות גזר.
בינתיים מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה; מסננים, שומרים 1/2 כוס מי פסטה. זורקים פסטה עם ירקות ורוטב.
מוסיפים מי פסטה, במידת הצורך, כדי לשחרר את התערובת.
מגישים מעוטרים בפרמזן, פטרוזיליה ובזיליקום.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם בחירה מצוינת לפסטה פרימוורה. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. חברת היין דריסקול טילט זינפנדל עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
![דריסקול יין קו טילט זינפנדל]()
דריסקול יין קו טילט זינפנדל
עם אדמת צ ' ריהאוס שהיא עפר חול שמקורו בגראניט מפורק וקרקע דל ברבה היא חול טהור, שני הכרמים תורמים רכיבים שונים לחלוטין לתערובת. שריהאוס נועז עם חומציות יפה ודל ברבה חריף עם יותר פירות אדומים. שניהם באים יחד כדי להפוך את זינפנדל קליפורניה שלנו טעים לחלוטין.