המתכון פסטה פרימוורה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 40 דקות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 286 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פלפל, מלח ופלפל, גזר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 58%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: פסטה פרימוורה, פסטה פרימוורה, ו פסטה פרימוורה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
מחממים 2 כפות מהשמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הגזר ומבשלים 1 דקה. ואז מוסיפים את הברוקולי; מבשלים עוד דקה.
למחבת מוסיפים את החמאה ואת 1 כף השמן שנותרה; אפשר להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את הפטריות, הקישואים והדלעת, ומבשלים עד שמתחילים להתרכך, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
סכין קילוף
7
מוציאים את הירקות מהמחבת ומוסיפים אותם לירקות האחרים. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
1
מוסיפים את השום והבצל למחבת, ומבשלים עד שמתחילים להיות שקופים, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
לאחר מכן, יוצקים פנימה את מרק העוף והיין; מערבבים, מגרדים את תחתית התבנית כדי לשחרר את כל החלקים הטעימים. מבשלים 3 עד 4 דקות, עד לצמצום בכמחצית. מערבבים פנימה את השמנת והפרמזן, ומאפשרים לגבינה להימס.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
4
מוסיפים את הירקות המבושלים לרוטב, יחד עם האפונה והבזיליקום; מערבבים לאיחוד. אם הרוטב צריך קצת יותר נוזלי, להתיז כמות קטנה של מרק.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 בצל אדום, קוביות קטנות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודו
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
5
מניחים את הפסטה המבושלת בקערת הגשה גדולה ויוצקים את כל תכולת המחבת על הפסטה; לזרוק לאיחוד.