פסטה קרבונרה
פסטה Carbonara עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 560 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. 89 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך בייקון סלאב, יין, לינגוויני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו פסטה קרבונרה, פסטה קרבונרה, ו פסטה קרבונרה (מתכונים דומים).
הוראות
שים את המים בסיר פסטה גדול ולהביא אותו לרתיחה מעל חום בינוני.
מוסיפים את השמן ופנצ ' טה למחבת גדולה על אש נמוכה. מבשלים את pancetta עד קריספ, נזהר לא לשרוף אותו, על 5 דקות.
מוסיפים את השום ומערבבים במשך 5 שניות.
מוסיף את היין, שמנת ופלפל שחור. מבשלים עד שהרוטב מכסה את גב כף. זרוק את הלינגוויני הטרי למים ומערבבים לגדילים נפרדים. כאשר פסטה הוא פשוט לא מבושל להסיר אותו מהמים ולהוסיף אותו למחבת עם הרוטב. מערבבים בעדינות במשך 1 דקה.
הסר את המחבת מהחום, להוסיף 1/2 הגבינה ואת ביצה לבן ומערבבים, להיזהר לא לשבור את האטריות.
מוסיפים את חלמון הביצה וזורקים קלות.
מעבירים את הפסטה לקערה או מגש ומקשטים עם שאר הגבינה. תהנה.