קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות2
ציון בריאות13
מגזין

פסטה / רוטב פיצה

פסטה / רוטב פיצה
. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. עם כפית ציון של 75% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: רוטב פסטה בטעם פיצה, רוטב עגבניות מיובש טבעוני (לפיזזן או פסטה), ו פיצה עגבניות קלויה עם בזיליקום טרי ורוטב פיצה תוצרת בית.

הוראות

1
במחבת גדולה, שום מטגן בשמן עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים רסק עגבניות, סוכר, אורגנו, בזיליקום, מים, גבינה ויין. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים 10 דקות על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רסק עגבניותרסק עגבניות
אורגנואורגנו
גבינהגבינה
באזיל!באזיל!
סוכרסוכר
מיםמים
ייןיין

ציוד

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Castellani קיאנטי Annata. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo