. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. עם כפית ציון של 75% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: רוטב פסטה בטעם פיצה, רוטב עגבניות מיובש טבעוני (לפיזזן או פסטה), ו פיצה עגבניות קלויה עם בזיליקום טרי ורוטב פיצה תוצרת בית.
הוראות
1
במחבת גדולה, שום מטגן בשמן עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
שום
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים רסק עגבניות, סוכר, אורגנו, בזיליקום, מים, גבינה ויין. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים 10 דקות על אש בינונית-נמוכה.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Castellani קיאנטי Annata. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.