פסטה רוסטיקה היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 649 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. . הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. אם יש לכם בייקון, בצל, אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פסטה רוסטיקה, בייקון-פסטה רוסטיקה, ו Penne Rustica (מתכונים דומים).
הוראות
1
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת עמוקה גדולה, לבשל בייקון עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
2
לנקז בייקון על מגבת נייר; לחתוך או לשבור לחתיכות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
להשליך טיפות בייקון ממחבת; להוסיף שמן. מבשלים בצל בשמן על חום בינוני 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
טורטיות קמח טריות, להגשה
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
4
מוסיפים פלפל, פטרוזיליה, פתיתי שום ופלפל; מבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1/4 כוס שומן חזיר
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
5
מוסיפים עגבניות ובייקון שמורות; מבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים זיתים אורגנו; מבשלים 2 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח, אם תרצה.