פסטה רוסטיקה היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 649 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. . הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. אם יש לכם בייקון, בצל, אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פסטה רוסטיקה, בייקון-פסטה רוסטיקה, ו Penne Rustica (מתכונים דומים).
הוראות
1
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת עמוקה גדולה, לבשל בייקון עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
לנקז בייקון על מגבת נייר; לחתוך או לשבור לחתיכות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
3
להשליך טיפות בייקון ממחבת; להוסיף שמן. מבשלים בצל בשמן על חום בינוני 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים פלפל, פטרוזיליה, פתיתי שום ופלפל; מבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
5
מוסיפים עגבניות ובייקון שמורות; מבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים זיתים אורגנו; מבשלים 2 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח, אם תרצה.