פסטו ארטישוק קלוי
פסטו ארטישוק קלוי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר התבלינים שלך. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 0 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל של 184 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. אם יש לכם ארטישוק, מלח אפור, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ראשוני ושלם 30 דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו -15 דקות. עם כפית ציון 19%, המנה הזו לא כל כך מצטיינת. נסו אספרגוס קלוי גבינה בגריל עם ארטישוק ופסטו ארוגולה, ארטישוק, עגבניות שרי וסלט פטה עם ארטישוק-פסטו קרוסטיני, ו פסטו ארטישוק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
בתבנית עמוקה לתנור, שלבו 1/2 כוס שמן זית, מיץ לימון, שום, טימין, עלה דפנה, מלח ופלפל.
מוסיפים את הארטישוקים הקפואים ומערבבים לציפוי. מביאים לרתיחה על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעם. מכסים בנייר אלומיניום, מעבירים לתנור ומבשלים עד שהארטישוקים משחימים בכתמים ורכים כשהם מנוקבים, כ-35 דקות. אפשר ארטישוקים להתקרר בנוזל.
מכניסים את הארטישוקים המקוררים עם הנוזל לבלנדר.
מוסיפים את יתרת 1/4 כוס שמן הזית ועלי הבזיליקום ומעבדים לתערובת אחידה.