פסטו גבינה עוף ספגטי לאפות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטו גבינה עוף ספגטי לאפות. מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 506 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 3804 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו כדורי מוצרלה, חזה עוף, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו עוף גבינה לאפות ספגטי, לזניה פסטו עוף גבינה ממולא ספגטי סקווש, ו גביני ספגטי לאפות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. ולרסס קלות צלחת אפייה 9×13 אינץ ' עם ספריי בישול.מבשלים ספגטי על פי הוראות החבילה.
לנקז ולרוץ מתחת למים קרים.
מניחים אטריות בחזרה לתוך סיר.
מוסיפים פסטו, חלב, עוף, מלח, מלח שום ופלפל, ערבוב לשלב.
מעבירים חצי מהספגטי לתבנית אפייה ואז מוסיפים כדורי מוצרלה.
מוסיפים את הספגטי שנשאר ואז למעלה עם מוצרלה גרוסה.
אופים במשך 20-25 דקות, עד גבינה מותכת.