פסטו-עגבניות באגטים Zesty
מתאים ל-16 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, מתכון ידידותי fodmap יש 173 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מלח, ביצה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. נסו בגטים עוף בגריל ועגבניות פסטו, מרק עגבניות פיקנטי עם גבינת פרמזן ועגבניות מיובשות, ו פסטה ירוקה מתובלנת ופסטה ג'לפניו פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים 1 כוס קמח, סוכר, מלח ושמרים. מערבבים במים עד מעורבב. מערבבים בפסטו ועגבניות. מערבבים מספיק קמח כדי להפוך את הבצק קל להתמודד.
מניחים את הבצק על משטח מקומח קלות; מגלגלים בעדינות בקמח למעיל. ללוש על 8 דקות או עד חלקה קפיץ. גריז קערה גדולה עם ספריי קיצור או בישול.
מניחים את הבצק בקערה, הופכים את הבצק לשמן את כל הצדדים. מכסים; בואו לעלות במקום חם על 1 שעה או עד הבצק הוכפל בגודל. (אם באמצעות שמרים פועלים מהר, לא נותנים לעלות 1 שעה; לכסות ולתת לנוח על משטח מקומח 10 דקות.)
גריז גיליון עוגיות גדול עם ספריי קיצור או בישול. על משטח מקומח קלות, מגלגלים בצק למלבן 16x12 אינץ'.
חותכים לרוחב בצק לשניים. החל בצד 12 אינץ', מגלגלים כל חצי בצק בחוזקה. קמצוץ קצה הבצק לתוך גליל לאטום. להתחדד מסתיים מעט.
מקום כיכרות 3 סנטימטרים זה מזה על גיליון עוגיות. הפוך 3 או 4 חתכים אלכסוניים, 1/4 אינץ עמוק, על פני צמרות כיכרות עם סכין חדה. כיסוי; תן לעלות במקום חם 30 עד 40 דקות או עד כפול.
תבריש ביצים מעל כיכרות לחם.
אופים 20 עד 25 דקות או עד חום זהוב.
הסר גיליון עוגיות כדי מתלה קירור; מגניב.