פסטו פיצה
פסטו פיצה דורש בערך 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 93 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לך גבינת פרמזן, גבינת רומנו, קרום פיצה מוכן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הוא זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. . עם כפית ציון של 16% המנה הזאת די גרועה. נסו פיצה מרגריטה גביני חומוס עם פסטו לחם פיצה בגריל, פיצה פסטו עם עגבניות טריות ומוצרלאן ופיזזן מושלם בבית, ו Daytrip הקרואטי "pizzan extra" (: כרוב ניצנים, אגוז & Pesto Pizzan על קרום חיטה מלאה) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
בקערה קטנה, לשלב ריקוטה ופרמזן.
מורחים פסטו על קרום פיצה מוכן לבשל.
מורחים את הריקוטה ופרמזן על הפסטו, ושכבות את העגבניות על הגבינה.
אופים במשך 12 עד 15 דקות.