פסטת עניבת פרפר עם ברוקולי ותפוחי אדמה
פסטת עניבת פרפר עם ברוקולי ותפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 700 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא כרישה, תפוחי אדמה, ברוקולי ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו פסטה עם פסטו, ברוקולי ותפוחי אדמה, פסטה האוס פסטה קון ברוקולי - זהו רוטב מבוסס אלפרדו המשלב פסטה, פטריות טריות וברוקולי טרי, ו ברוקולי מרק עם Pancetta, פרושוטו ופסטה: Minestra Di ברוקולי alla Romana (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים 10 דקות, ואז מוסיפים את הברוקולי והפסטה ומבשלים כשתווית הפסטה מכוונת.
בינתיים, להמיס את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני.
להוסיף את הכרישה, 1 1/2 כפיות מלח, ופלפל לפי הטעם. מבשלים עד רך, על 7 דקות.
שים את החסה במסננת. שמור 1 כוס בישול מים, ולאחר מכן לנקז את הפסטה, ברוקולי ותפוחי אדמה על החסה כדי לנבול אותו. החזירו את הפסטה והירקות לסיר.
מוסיפים את הכרישות לסיר ומערבבים מספיק ממי הבישול השמורים כדי להרטיב. מערבבים את הגבינות ומתבלים במלח ופלפל. למעלה עם יותר פרמזן.