פסטת קיץ רופפת, סלט הרבי, טארט טיפה אגס
פסטת קיץ רופפת, סלט הרבי, טארטלי טיפת אגס עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מנה אחת מכילה עד 48 גרם חלבון 111 גרם של שומן, וסך הכל 2021 קלוריות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו כפות מרק וריבת פטל, שמן זית כתית מעולה, סדינים לזניה ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פסטת קיץ רופפת, סלט הרבי, טארט טיפה אגס, סלט קיץ ירוק עם רוטב קנבוס הרבי, ו סלט פסטה ע "ש הרבי צ' רד פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
קבל את כל החומרים והציוד שלך מוכן. הפעל את התנור על 191°. למלא סיר גדול עם מים חמים, לשים אותו על חום גבוה לכסות עם מכסה.
שים את הקובץ המצורף בסדר פומפיה לתוך מעבד המזון.
שים את קליפות העוגה על תבנית אפייה כפית מרק 1 של ריבת פטל לתוך כל אחד. פרוס 4 חצאי אגס ולחלק בין קונכיות מאפה. לפזר כמה עלי טימין לימון על כל אחד, אם שימוש. (אם באמצעות פגז 9 אינץ', השתמש בכל חצאי האגס מהפחית.)
בזהירות להפריד 2 ביצים ולשים את החלמונים לתוך קערה גדולה.
שים את הלבנים לתוך קערת ערבוב קטנה.
מוסיפים את הסוכר superfine קמצוץ של מלח לקערת הערבוב הקטנה עם חלבוני הביצה, להפעיל את הלוח החשמלי, ולהשאיר פועל במהירות מלאה עד התערובת מבריקה ונוקשה.
מוסיפים 3 כפות של שמן זית כתית מעולה קמצוץ טוב של מלח ופלפל לקערה של חלמונים ביצה. מגררים את הפרמזן במעבד ומעבירים אותו לקערת חלמונים עם גרידת לימון ומיץ. שמור כמה עלי בזיליקום קטנים, ולאחר מכן לפצל את שאר החבורה ל 2 חצאים. פאונד אחד וחצי בעלי & מרגמה עד שיש לך משחה ירוקה, בערך לקצוץ את החצי השני.
תוסיף את שניהם לקערה. מערבבים עד שהכל מעורבב יחד, ואז מתבלים במלח ופלפל.
החלבונים ביצה צריך להיות מבריק, חלק, ועבה על ידי החברה, כך לערבב את הדבק וניל או לחלץ, ואז כף להחליק את מרנג על tartlets כך שאתה מקבל פסגות יפות. לשים לתוך התנור על המדף האמצעי ולהגדיר את הטיימר במשך 6 דקות, או עד הזהב ויפה. (אם באמצעות פגז 9 אינץ', להוריד את טמפרטורת התנור ל 350° ומבשלים את הטארט במשך 20 דקות.)
שים את pancetta לתוך מחבת ריקה על חום בינוני ולהוסיף ציפורן מעוכה, unpeeled של שום. לאחר פרוסות זהובות, להפוך אותם ולהוסיף את כף זרעי שומר. בינתיים, לשים את עלי הסלט על מגש הגשה או לתוך קערה גדולה. לקרוע במהירות כמה נענע ועלים טרגון, ולהוסיף קומץ גדול של ענבים שלמים או חצוי. כאשר pancetta הוא נחמד ופריך, לקחת את המחבת את החום. לזרוק את הסלט יחד ולשים על מגש. להתפורר מעל pancetta פריך, ומפזרים את זרעי שומר על גבי.
יוצקים 1/4 כוס שמן זית כתית נוספת ו 2 כפות של חומץ בלסמי לתוך קנקן קטן או צנצנת בורג העליון.
מוסיפים קמצוץ של מלח ופלפל וסוחטים את המיץ של 1/2 לימון, ואז לקחת לשולחן עם הסלט, כך שאתה יכול להתלבש זה ממש לפני תוחב.
מחסנית יריעות לזניה על קרש חיתוך בזהירות לחתוך אותם לרצועות דקות למדי-לעשות את זה בקבוצות.
מוסיפים למחבת של מים רותחים עם קמצוץ טוב של מלח. מערבבים, ואז לשים את המכסה על מעט askew ולשמור אותו לרתיחה קשה רק 1 1/2 דקות.
בדוק על tartlets שלך ולקחת אותם להתקרר אם מבושל. קח את הגלידה מהמקפיא כך שתוכל להגיש אותו עם טארט שלך כאשר מוכן.
פסטה זה חייב להיאכל בהקדם האפשרי כדי ליהנות כראוי, אז להתקשר לכולם סביב השולחן עכשיו. אני אוהב להשתמש במלקחיים כדי להעביר את הפסטה לתערובת הביצים, כי מי הבישול שמגיעים עם זה הם מה שבאמת הופך את הרוטב למדהים. אם אתה מוצא את זה מסובך, פשוט לנקז את הפסטה במסננת, אבל לשמור את המים. לזרוק את הפסטה ורוטב יחד במהירות, ולאחר מכן להוסיף 2 או 3 יותר כפות של מי בישול כדי להפוך אותו משי במידת הצורך. פסטה טרייה היא כל הזמן שואבת מים אז לעשות את זה קצת רופף יותר ממה שהוא צריך להיות וזה יהיה מושלם ליד השולחן. תטעם. האם זה צריך יותר מלח או פרמזן כדי לאזן את מיץ הלימון? אם כן, להתאים ואז מפזרים מעל עלי בזיליקום שמורים באח על כמה פרמזן נוסף. קח את השולחן, במהירות להלביש את הסלט, ולאכול מיד.
* מתכון זה מכיל ביצים לא מבושלות ולא מומלץ לקשישים, לצעירים או לכל אדם עם מערכת חיסונית חלשה.
מאת ג 'יימי אוליבר ארוחות בתוך דקות: גישה מהפכנית לבישול מזון טוב מהיר על ידי ג' יימי אוליבר. זכויות יוצרים © ג ' יימי אוליבר, 2010, 2011; צילום © David Loftus, 2010, 201