פסלדיירה
Pisaladiere עשוי להיות התוספת שחיפשתם. זה מתכון pescatarian מגישה 6 . מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 387 קלוריות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו זיתים מניסואה, מים, צלפים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו Pisaladière", Pisaladière, ו Pisaladière (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים חמאה ושמן. באמצעות הפעלה / כיבוי, תהליך עד תערובת דומה ארוחה גסה. באמצעות הפעלה / כיבוי, מערבבים מספיק מים 1 כף בכל פעם כדי ליצור גושים לחים. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף בניילון ולהירגע לפחות 2 שעות.
שמן חום במחבת גדולה כבדה מעל חום בינוני-נמוך.
מוסיפים בצל, שום, עלה דפנה וקורנית; מערבבים כדי להתמזג. מכסים ומבשלים עד בצל הם מאוד רך, ערבוב מדי פעם, על 45 דקות. לחשוף ולטבול עד רוב הנוזל מתאדה ובצל זהובים, על 10 דקות יותר. מערבבים צלפים. תערובת העונה עם מלח ופלפל. מגניב לחלוטין; להשליך עלה דפנה. (בצק ומילוי ניתן להכין 1 יום קדימה. שמור על בצק מקורר. כיסוי ומילוי צינה.
תן לבצק להתרכך מעט בטמפרטורת החדר לפני שהוא מתגלגל החוצה.)
מחממים תנור ל 218°. קל שמן אפייה גדולה.
מרדדים בצק על משטח מקומח לסיבוב 11 אינץ'.
מעבירים בצק לסדין מוכן. Crimp קצוות הבצק כדי ליצור גבול סטנד-אפ.
מורחים מילוי באופן שווה על פני הבצק. סדר זיתים אנשובי דקורטיבי על גבי מילוי.
אופים pisaladire עד הקרום הוא פריך וזהוב, על 30 דקות.