פעמיים אפוי תפוחי אדמה אני
. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 29%. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם נקניק עוף ותפוחים ותפוחי אדמה אפויים עם עוף מוקרם, בקר משומר אפוי עם כרוב מטוגן ותפוחי אדמה אפויים, ו תפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
לנקות ולקרצף אפיית תפוחי אדמה. נקב את העור במזלג פעם או פעמיים.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך כשעה או עד תפוחי אדמה רכים ומוצקים.
תן לתפוחי אדמה להתקרר מעט.
חותכים תפוחי אדמה אפויים במחצית לגרוף את עיסת בתוך 1/4 אינץ ' של קצה הקליפה. מחית את עיסת עם חלב, מלח וחמאה לפי הטעם. קונכיות דברים עם תערובת עיסת פירה מפזרים צמרות עם גבינת צ ' דר מגוררת.
מניחים תפוחי אדמה על תבנית אפייה ואופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C)במשך 15 דקות או עד גבינה מותכת תוססת.