פעמיים אפוי תפוחי אדמה גבינה
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? פעמיים אפוי תפוחי אדמה גבינה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 294 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של Allrecipes יש 86 אוהדים. אם יש לך שמנת, חמאה, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו גביני פעמיים אפוי תפוחי אדמה, גביני פעמיים תפוחי אדמה אפויים, ו פעמיים אפוי תפוחי אדמה גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
אופים תפוחי אדמה במשך 1 שעה או עד רך.
בקערה בטוחה במיקרוגל, לשלב את הגבינה והחמאה. מבשלים במיקרוגל במשך 1 1/2 דקות או עד מומס.
מוסיפים שמנת חמוצה ומערבבים יחד.
חותכים תפוחי אדמה לשניים, לגרוף את הקרביים תוך להיזהר לא לקרוע את העורות.
מוסיפים לתערובת גבינה ומערבבים יחד עד חלקה.
תערובת תפוחי אדמה דברים בחזרה לתוך קליפות תפוחי אדמה ואופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 10 דקות.