קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

פעמיים אפוי תפוחי אדמה חדשים

פעמיים אפוי תפוחי אדמה חדשים
פעמיים אפוי תפוחי אדמה חדשים עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 273 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. אם יש לכם שמן זית, שמנת, תפוחי אדמה חדשיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 37 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם נקניק עוף ותפוחים ותפוחי אדמה אפויים עם עוף מוקרם, בקר משומר אפוי עם כרוב מטוגן ותפוחי אדמה אפויים, ו תפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי) (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
טפטוף תפוחי האדמה עם שמן זית ולזרוק אותם למעייל. צלי עד שתפוחי האדמה רכים והעור מעט פריך, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
תפוח אדמהתפוח אדמה
4
השתמש בכף או כף קטנה כדי להסיר את הקרביים, משאיר מרווח קטן של תפוחי אדמה ללא פגע.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
5
כדי להוציא תפוחי אדמה החוצה, להוסיף את ג ' ק מונטריי, גבינת שמנת, שמנת חמוצה, עירית, שום, ומלח ופלפל לפי הטעם. מחית עד התערובת היא חלקה לחלוטין. תן לו לטעום ולהוסיף עוד מלח במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
גבינת שמנתגבינת שמנת
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
תפוח אדמהתפוח אדמה
עיריתעירית
שוםשום
מלחמלח
6
לגרוף את התערובת לתוך קליפות תפוחי האדמה. בשלב זה אתה יכול לכסות ולקרר אותם עד ארוחת הערב. כאשר אתה מוכן, אופים את תפוחי האדמה בתנור עד חום זהוב על גבי.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

ציוד