פעמיים אפוי תפוחי אדמה חדשים
פעמיים אפוי תפוחי אדמה חדשים עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 273 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. אם יש לכם שמן זית, שמנת, תפוחי אדמה חדשיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 37 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם נקניק עוף ותפוחים ותפוחי אדמה אפויים עם עוף מוקרם, בקר משומר אפוי עם כרוב מטוגן ותפוחי אדמה אפויים, ו תפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי) (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
טפטוף תפוחי האדמה עם שמן זית ולזרוק אותם למעייל. צלי עד שתפוחי האדמה רכים והעור מעט פריך, 20 עד 25 דקות.
השתמש בכף או כף קטנה כדי להסיר את הקרביים, משאיר מרווח קטן של תפוחי אדמה ללא פגע.
כדי להוציא תפוחי אדמה החוצה, להוסיף את ג ' ק מונטריי, גבינת שמנת, שמנת חמוצה, עירית, שום, ומלח ופלפל לפי הטעם. מחית עד התערובת היא חלקה לחלוטין. תן לו לטעום ולהוסיף עוד מלח במידת הצורך.
לגרוף את התערובת לתוך קליפות תפוחי האדמה. בשלב זה אתה יכול לכסות ולקרר אותם עד ארוחת הערב. כאשר אתה מוכן, אופים את תפוחי האדמה בתנור עד חום זהוב על גבי.