פעמיים דובדבן חצי פרדו
פעמיים דובדבן חצי פרדו הוא מנות ראשונות המגישה 8. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 331 קלוריות. 99 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם דובדבנים, ביצים, דובדבן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 25%. מתכונים דומים: Blackberry חצי פרדו, לימונצ'לו ופטל חצי פרדו, ו שוקולד, פיסטוק & נוגט חצי פרדו.
הוראות
מניחים בצד קומץ (כ 50 גרם) של דובדבנים מגולענים.
מניחים את השאר במחבת גדולה להגדיר על חום בינוני עם קרם סוכר 50g הדובדבן. להביא עד לרתיחה, ואז בעדינות מבשלים 5 דקות עד הדובדבנים מתחילים להתרכך. בזהירות משתין בבלנדר, ולאחר מכן לעבור דרך מסננת.
יוצקים קצת קרם דובדבן חם על החלמונים, להקציף היטב, ואז לשפוך בחזרה לתוך המחבת. מבשלים כ 5 דקות יותר או עד התערובת התעבה קצת יהיה המעיל האחורי של כף עץ.
יוצקים דרך מסננת לתוך קערה, לכסות את פני השטח עם סרט נצמד, ואז להשאיר להתקרר לחלוטין.
לטאטא את החלבונים ביצה עד פסגות נוקשות טופס, ואז לטאטא את הסוכר 50g הנותרים, 1 כף בכל פעם. המשך לטאטא עד שהתערובת נוקשה ודומה קצף גילוח. מערבבים שליש התערובת לתוך הקרם מקורר, לערבב עד שהוא משולב היטב, ואז לקפל בעדינות דרך התערובת הנותרת ב 2 הולך.
קו 900 גרם כיכר פח עם סרט נצמדות.
יוצקים את התערובת לתוך הפח, ואז לכסות עם סרט נצמד ומניחים במקפיא במשך כ 3 שעות עד רק מתחיל להקפיא. מערבבים את כל הדובדבנים לתוך תערובת קפוא למחצה, ואז לחזור למקפיא לפחות 8 שעות או רצוי בן לילה.
מגישים לחתוך לפרוסות עם כמה פירות יער, או בסנדוויץ ' בין וופלים.