פעמיים שוקולד ג'וניור מנטה ועוגיות צ' יפס
פעמיים שוקולד ג'וניור מנטה ועוגיות צ' יפס יכול להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 143 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר חום, סודה לשתיה, שוקולד צ'יפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4126 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו עוגיות פצפוצי שוקולד מנטה כפולות, פעמיים עוגיות שוקולד מריר שוקולד צ'יפס, ו 100% חיטה מלאה, עוגיות פצפוצי שוקולד מנטה כפולות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. ומניחים תבנית אפייה גדולה עם אניה סילפט או קלף paper.In קערת ערבוב גדולה או מערבל לעמוד, לנצח את החמאה והסוכרים עד בשילוב טוב.
מוסיפים ביצים וערבוב וניל לשלב.
מוסיפים קמח, אבקת קקאו, סודה לשתייה ומלח, ערבוב לשלב. מערבבים בשוקולד צ 'יפס ואז לרסק בסוכריות מנטה ג' וניור. כל סוכריות המנטה צריך להיות מרוסק לחלוטין לתוך הבצק. לצנן בצק במשך כמה שעות או לילה לקבלת התוצאות הטובות ביותר.עם סקופ עוגיות בינוני, מניחים בצק 1 אינץ ' זה מזה.
אופים במשך 10-12 דקות, עד אפוי דרך. שימו לב, אם סוכריות מנטה נוטפות מעוגיות, השתמשו בסכין פלסטיק כדי ליצור עוגיות בחזרה לצורה עגולה היישר מהתנור כאשר חם.
תן מגניב במשך 15 דקות לפני העברת מתלה קירור.